Sälj din klinik till Oral Care, bli en del av vår tandvårdskedja!

Selg din klinikk til oss

Selg din klinikk

Tenker du å selge klinikken? Da vil vi gjerne komme i kontakt med deg! OC Tannklinikker vokser. Vi ønsker å skape Norges beste kvalitetsfokuserte tannbehandlingskjede med pasienten i sentrum. Uansett hvor langt du har kommet i prosessen, er vi interessert i å snakke med deg.

Vi forstår at dette kan være en vanskelig beslutning, og at det er mye å vurdere. Like viktig som å gjøre en god avtale ved et salg, er det å føle at du overleverer klinikken din i trygge hender. Mange års forhold til pasienter, leverandører og kolleger skal blant annet tas hensyn til. Vi ønsker å drive klinikken videre i samme lokale ånd, men med den stabiliteten, nettverkene og kunnskapen en større kjede kan tilby.

Norsk tannhelse står på terskelen til en ny fremtid

Du har, som vi, sikkert lagt merke til at tannhelsemarkedet i Norge står overfor en stor endring. Flere og flere klinikken blir en del av et større nettverk og samarbeid. Samtidig etterspør pasientene i økende grad hele tannbehandlingskjeden, fra generell- til spesialisttannlege.

Endringen er også drevet av kravene yngre generasjoner tannleger, tannpleiere og sykepleiere stiller til sine arbeidsgivere. Stabile kjeder betyr flere mulige karriereveier og muligheter for å utvikle sin kunnskap på flere områder, f.eks innen virksomhetsledelse og ledelse.

Hva kan OC Tannklinikker tilby deg? 

OC Tannklinikker baserer seg alltid på klinikkenes lokalkunnskap. Vi gir stort ansvar og frihet til å bestemme hvordan et individuelt mottak skal fungere best, for å imøtekomme pasientenes behov og ønsker.

Hvordan vi skiller oss fra andre tannlegekjeder

Utpreget kvalitetsfokus i vårt DNA

OC Tannklinikker behandler mange forskjellige pasientgrupper, der respekt og kvalitet er en forutsetning

Klinikkene beholder sin eksisterende forretningsplan

OC tror på lokal tilpasning der pasienter og medarbeidere kjenner seg igjen

Sterk sentral support for å støtte klinikkene

Klinikkene skal fokusere på tannbehandling, ikke administrasjon

Verdikontroll er viktig i en desentralisert organisasjon

Vi er Fleksible, Vi skaper Tillit, Vi Gjør en forskjell

Et attraktivt tilbud for deg som klinikkeier

  • Fokusere mer på den kliniske virksomheten
  • Være med i utformingen av en ny tannlegekjede i Norge
  • Endre din personlige rolle i selskapet
  • En trygg overføring av medarbeidere og pasienter 

 

 

Vi vil gjerne møte deg og snakke videre

Det kan være flere grunner til å ønske å selge klinikken. Kanskje ønsker du nye utfordringer, vil redusere tiden på jobb og fokusere på familie, barn og barnebarn, eller vil endre rolle og ta klinikken til neste nivå ved å bli en del av en kjede. Uansett hva motivasjonen er – ikke nøl med å kontakte oss for en uformell samtale.

Du er velkommen til å kontakte vår Managing Director Henrik Gaupen Forsstrøm eller Andreas Tyseng, M&A Ansvarlig dersom du vil vite mer, eller ønsker å avtale et uforpliktende møte.

Henrik Gaupen Forsstrøm
Managing Director OC Tannklinikker Norge
Telefon: +47 452 22 147
Epost: henrik.forsstrom@octannklinikker.no

Andreas Tyseng
M&A Ansvarlig
Telefon: +46 70 332 09 44
Epost: andreas.tyseng@oralcare.se