Om Oral Care - Tandvård för alla med fokus på god munhälsa hela livet!

Om OC Tannklinikker

Om OC Tannklinikker

OC Tannklinikker er en del av Oral Care Sverige. Oral Care er en av Sveriges største private tannhelseaktører. Vi har over 30 års erfaring og tilbyr allmenn og spesialistbehandling på våre klinikker. Hos Oral Care får du nødvendig tannbehandling, når du trenger det.

Tannbehandling, forskning og kvalitetsarbeid

Gjennom vårt arbeid har vi kunnet bidra med svært verdifulle data til ulike forskningsprosjekter. Vi har blant annet bidratt til forskning på koblingen mellom helserelatert lungebetennelse og dårlig tannhelse hos eldre. Denne forskningen har fått mye oppmerksomhet.

En fremtid basert på kunnskap og ferdigheter

Vi ønsker å fokusere på forskning, kvalitet og kompetanseutvikling. Oral Care skal være et innovativt selskap med fokus på å tilby tannbehandling for god munnhelse – hele livet!

Eier

Frem til 2010 ble selskapet drevet av grunnleggerne selv. Siden september 2022 eies selskapet av ledelsen, og majoritetseier er investeringsfondet Axcel. Axcel er et nordisk investeringsselskap som fokuserer på mellomstore bedrifter med stort vekstpotensial.

Fakta om Oral Care & OC Tannklinikker

  • Oral Care & OC Tannklinikker er en av nordens eldste og største private aktører innen tannhelse, og tilbyr både stasjonær og mobil tannbehandling. Mobil tannbehandling tilbys i Sverige i henhold til gjeldende regelverk. Idag tilbys dette ikke i Norge.
  • Selskapet ble grunnlagt for 30 år siden, har i dag ca 400 ansatte 
  • Vi tror på en kontrollert omsetningsvekst med sterkt kvalitetsfokus. For oss er kvaliteten på klinikken og den verdi vi forvalter viktigere, enn rask omsetningsvekst.
  • Oral Care har stort fokus på forskning og har publisert studier i samarbeid med Linköpings Universitet, Högskolan i Kristianstad og Karolinska institutet
  • Vi tror på en desentralisert forretningsmodell der klinikkledelsen gis stor innflytelse over de daglige beslutningene. Tannbehandling kan drives på mange ulike måter ut fra lokale forutsetninger og tradisjoner
  • Vi har et avansert utsyr på alle våre klinikker og alt personell tilbys kontinuerlig videreutvikling 
  • Oral Care har i dag 20 tannklinikker med virksomhet både i Sverige og Norge
Norges mest fornøyde kunder
VÅRT MÅL ER Å HA

Norges mest fornøyde kunder

Vårt mål, sammen med deg, er å skape gode forutsetninger for en livslang og god tannhelse. Da slipper du å gå til tannlegen altfor ofte. Vi er her for å hjelpe deg, når du trenger oss.